Известие

Collapse
No announcement yet.

Обтяжна ролка за 164 2.0 V6 Turbo 1996г

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обтяжна ролка за 164 2.0 V6 Turbo 1996г

Здравейте Колеги,
    въпроса ми е може ли тази ролка има ли някакъв заместител, защото откриването и е mission impossible !

Звънях къде ли не и на всякъде липсва !
    Номера на мотора е : AR 64102

Благодаря предварително !
    Alfa Romeo 164 TB 2.0

Има изписани много теми относто ролки, обтегачи, разпусквачи, ремъци и т.н. на тези двигатели.Разрови се с търсачката и ще откриеш отговор на въпроса.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Моля те ,покажи ми я на снимка тази ролка ,защото от години чета теми на отчаяни хора загубили надежда.Един с такава алфа повече от месец я държа разглобена и накрая си я сложи старата ролка.Аз вече експериментирам ,като слагам ангренажни ремъци от разли коли ,а една ролка накарах един стругар да ми я пройзведе.
      Alfa164 T.S 148++ HP
      Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Здравейте,
        извинявам се за закъснението, ама работа
        @Alfaracer - моето положение е почти същото, няма намиране и аз си карам със старата. Търся такава понеже масйторите ме наплашиха, че ако сложа друга може да не устиска и да стане страшно
        Иначе за снимка утре мога да я снимам защото не е при мен в момента
        иначе представлява същата като снимката от темата долу /тази в ляво/
        http://www.alfabb.com/bb/forums/164-...r-choices.html
        С разликата, че моята не тече а вие като гладен канджик.

@Boby - Изчетох всички теми свързани с този обтегач/разпусквач или както е /не ми е ясна много терминологията/. Но не видях никъде еднозначен отговор от какво става и дали всичко е Ок като се замени.
        п.с Ако съм го пропуснал някъде извинявам се
        Alfa Romeo 164 TB 2.0

Comment

Ами аз какво направих, понеже във всяка ролка има лагер, аз си купих подходящ лагер.Външната част неможех да използвам от старата ролка затова един стругар ми я пройзведе.Но да не си ме разбрал неправилно ,аз направих това за един форд.Но тук ситуацията ще е същата, виждам че има 2 болтчета развии ги и я свали тази ролка.
          Alfa164 T.S 148++ HP
          Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Working...
          X